foto/ uživa na medenom mjesecu na maldivima

Maja Šuput navukla izazovan kupaći, poprsje sijeva, fanovi u transu: Ovakav kroj još nismo vidjeli!

Showbizz04.11.19, 11:09h

Maja Šuput navukla izazovan kupaći, poprsje sijeva, fanovi u transu: Ovakav kroj još nismo vidjeli!
Maja je tako objavila nekoliko fotografija u različitim kupaćim kostimima u kojima je pokazala besprijekornu liniju, no jednom od posljednjih objava privukla je veliku pažnju

 

Maja Šuput objavila je fotografiju u kupaćem kostimu zanimljiva kroja.


Maja Šuput prije nekoliko je dana otputovala na bračno putovanje sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a kao destinaciju odabrali su ezgotične Maldive, odakle objavljuje fotke i snimke na svom profilu na Instagramu.

 

Maja je tako objavila nekoliko fotografija u različitim kupaćim kostimima u kojima je pokazala besprijekornu liniju, no jednom od posljednjih objava privukla je veliku pažnju i skupila više od više od 21 tisuću lajkova. Pjevačica na njoj pozira u jednodijelnom kostimu zanimljiva kroja koji odaje pogled na njezin ravni trbuh, ali i velik dio grudi.


"Stajling i fotografiju je odabrao suprug", napisala je Maja uz fotografiju.

 

maja-suput


Sudeći po komentarima, fotografiju su i više nego odobrili njezini vjerni obožavatelji.

 

"Tako blistaju i izgledaju samo zadovoljne žene", "Gdje naći kupaći?", "Jako si lijepa", "Super mi je kako ste sad power couple", "Brutalna forma, a svaki drugi story klopa, svaka čast", "Majuško moja, blistaš kako si lijepa", neki su od njih.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!