VIDEO/ BURNO U SAVJETU BEZBJEDNOSTI UN-A

Ivica Dačić sve šokirao: Najmoćnija Albanka Vljora Čitaku ustvari je Srpkinja! A onda joj 'skresao' na albanskom...

Front01.11.19, 10:33h

Ivica Dačić sve šokirao: Najmoćnija Albanka Vljora Čitaku ustvari je Srpkinja! A onda joj 'skresao' na albanskom...
Dačić joj je poručio i da ne laže i da svi mogu da vide kakva je dokumenta država Srbija izdavala Albancima na Kosovu krajem devedesetih

 

 


Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sinoć je u Savjetu bezbjednosti UN napravio pravi spektakl, kako su ocijenili prištinski mediji, a prenosi Kurir.

 
Kako piše ovaj medij, on je osuo rafalnu paljbu na predstavnicu Prištine u UN Vljoru Čitaku, koja ne krije mržnju ni prema Srbima ni prema Srbiji kad god joj se za to ukaže prilika na Ist riveru.


Ona je poznata po tome što u sjedištu UN koristi svaku priliku da ospe drvlje i kamenje po Srbima i Beogradu, a sad joj je Dačić još jednom zapušio usta izvadivši njenu srpsku krštenicu - Izvod iz matične knjige rođenih Republike Srbije i to, kako je naglasio dvojezičan!

 
On joj je poručio i da ne laže i da svi mogu da vide kakva je dokumenta država Srbija izdavala Albancima na Kosovu krajem devedesetih.


Na snimku možete da vidite kako je to sve izgledalo, a i da čujete Dačića kako govori albanski! Dio koji se odnosi na tzv "spektakl" počinje od pete minute videa...

 


Inače, šef srpske diplomatije rođen je u Prizrenu ali se u djetinjstvu preselio u Žitorađu, nadomak Niša, gdje se i školovao, i postao Topličanin.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još