foto/ 70 novih radnih mjesta

Kompanija Bingo otvorila 207. poslovnicu: Pogledajte navalu u veliki moderni hipermarket

Biznis Klub30.10.19, 16:14h

Kupci su uživali u degustacijama, promocijama, popustima i poklon paketima. Od 17 sati najavljena je zabava za djecu uz maskote Bingose i Miraculous
 
Srednjobosanski kanton bogatiji je za još jednu poslovnicu Binga, u Gornjem Vakufu-Uskoplju.
 
 
Savremeni objekat površine 4.800 m2, u sklopu kojeg je i restoran sa više od stotinu mjesta, a u kojem radi sedamdeset novih uposlenika, od danas je otvoren u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Vrpcu je presjekao načelnik Sead Čaušević i Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije Binga.
 
 
„Sada i u ovom gradu imamo veliki, moderni centar. Ovo je naša 207. poslovnica, a do kraja godine planiramo još nekoliko otvorenja. U hipermarketu koji se prostire na 2.800 m2 izdvajamo odličnu ponudu na odjelima svježeg voća i povrća, delikatesa i mesnice, a na odjelima neprehrane nudimo odličan izbor tekstila, obuće, igračaka, kućnih potrepština i tehnike.“, kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.
 
 
Načelnik općine Gornji Vakuf-Uskoplje, gdin Sead Čaušević izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska trgovačkog lanca u ovu općinu: „Sada Bingov objekat krasi ulaz u naš grad. A najznačajnije za nas je što je 70 ljudi dobilo posao.“
 
 
Kupci su uživali u  degustacijama, promocijama, popustima i poklon paketima. Od 17 sati najavljena je zabava za djecu uz maskote Bingose i Miraculous.
 
 
Kompanija Bingo uspješno posluje već 26 godina, a u svojoj mreži ima ukupno 207 trgovina, te više od 8.500 uposlenih. 
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!