Prekipjelo mu

U AEK-u burno: Vranješa predsjednik izbacio iz ekipe zbog najnovijeg komentara o Karleuši, zaplatio i Anel Šabanadžović

Sport29.10.19, 17:43h

U AEK-u burno: Vranješa predsjednik izbacio iz ekipe zbog najnovijeg komentara o Karleuši, zaplatio i Anel Šabanadžović
Sve skupa bilo je previše za vlasnika Dimitrisa Melissanidisa (68) koji sišao do svlačionice

 

Nema mira u Atini, barem u žuto-crnom dijelu grada. AEK se već nakon osam kola manje-više oprostio sa borbom za naslov jer je od favorita Olympiacosa u izravnom sučeljavanju izgubio 0-2, piše 24sata.hr.

 

Noć kasnije Marko Livaja (26) je zajedno s trojicom kolega (Miloš Deletić, Nenad KrstičićAnel Šabanadžović) fotografiran u kasnonoćnom provodu u jednom od atinskih barova.

 

Olympiacos je AEK-a pobijedio 2-0, a domaći su navijači AEK-ovog BiH stopera Ognjena Vranješa (30) provocirali transparentom na kojem je spominjana Jelena Karleuša, srpska pjevačica s kojom je imao vezu koja je bila sve samo ne privatna, a sada se viđaju samo po - sudnicama.

 

Vranješ je na društvenim mrežama objavio odgovor: 'Vi možete samo da masturbirate na ovu ku..u. Samo AEK'. Sve skupa bilo je previše za vlasnika Dimitrisa Melissanidisa (68) koji sišao do svlačionice:

 

- Vi ste idoli djeci koja vas prate na Instagramu, Twitteru, Facebooku... Kako to ne shvaćate?! Ne podnosim takve objave kakvu je u javnost stavio Vranješ! - rekao je gazda pa od trenera Nikosa Kostenogloua (49) zatražio sankcije.

 

Grčki kolege otkrivaju kako Livaju i trojicu suigrača čekaju žestoke novčane sankcije, a Vranješ će, uz to, na predsjednikov zahtjev (čitaj: zapovijed) mjesec dana biti van prve momčadi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!