VIDEO/ Evo na šta vlasti troše ionako ograničene resurse

'Bojte se, ubice': Majka ubijenog mladića objavila snimak uništavanja Davidovog srca

Hronika29.10.19, 14:57h

'Bojte se, ubice': Majka ubijenog mladića objavila snimak uništavanja Davidovog srca
U aprilu ove godine iščupane su dvije tek zasađene dunje, kojima su građani dali imena “Istina” i “Pravda” i porušeno “Davidovo srce”, napravljeno od kamena

 

Majka ubijenog Davida Dragičevića, Suzana Radanović, objavila je snimak na kojem se vidi kako se srce koje građani postavljaju za mladića uništava.

 

Ona je, uz objavljeni snimak, napisala i: “Neljudi, David živi! Bojte se ubice !!!!!”

 

Naime, ovo nije prvi put da se uklanja svaki simbol sjećanja na ubijenog Davida.

 

U aprilu ove godine iščupane su dvije tek zasađene dunje, kojima su građani dali imena “Istina” i “Pravda” i porušeno “Davidovo srce”, napravljeno od kamena.

 

Podsjećanja radi, pripadnici gradske “Čistoće”, po naredbi pripadnika Komunalne policije prekjuče su uklonili “Davidovo srce”, odnosno cvijeće, svijeće i materijal od kojih je srce napravljeno prije par dana.

 

David Dragičević nađen je mrtav 24. marta 2018. na ušću Crkvene u Vrbas. To je ujedno i mjesto na kojem građani uporno postavljaju srce za Davida.

 

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još