video/ poznati bh. pjevač otvorio dušu

Dino Merlin nikad emotivnije o supruzi: 'U 17-oj sam napravio ludost, počeo da se zabavljam, mislio da toj ženi mogu pružiti sve...'

Showbizz29.10.19, 10:46h

Dino Merlin nikad emotivnije o supruzi: 'U 17-oj sam napravio ludost, počeo da se zabavljam, mislio da toj ženi mogu pružiti sve...'
Međutim, on je sada ipak odlučio da otvori dušu i progovori o momentu kada je prvi put sreo svoju suprugu Amelu

 

Bh. muzička zvijezda današnjice, Dino Merlin rijetko priča o svom privatnom životu, a porodicu nikada nije želio da ističe u prvi plan, dijelom zato što je smatrao da tako treba, dijelom zato što ni oni nisu to željeli.

 

Međutim, on je sada ipak odlučio da otvori dušu i progovori o momentu kada je prvi put sreo svoju suprugu Amelu.

 

dino-merlin-supruga-amela

 

– Čovjek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu, mi smo imali sreću da smo bile dvije srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvijek su u toj sobi. Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za cijeli život. Ludost koju sam napravio u stvari je da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam, mislio sam da sam za tu ženu najvažnija osoba i da mogu da joj pružim sve. A to je ludost jer sam ja imao samo imaginaciju i strašnu želju da joj to pružim, a kad imate želju, baš jaku želju, onda vam se to i ostvari – ispričao je pjevač u emisiji “Premijera”.

 

Pogledajte kompletan videoprilog.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!