Bio vezan lancima

Horor u Srbiji: Otet 13-godišnji Petar, otmičari znali da je iz imućne porodice, policija ga pronašla sa isječenom usnom

Hronika28.10.19, 08:33h

Horor u Srbiji: Otet 13-godišnji Petar, otmičari znali da je iz imućne porodice, policija ga pronašla sa isječenom usnom
On je juče uveče pronađen i bezbjedno vraćen svojim roditeljima, a za njim su tragale policijske ekipe iz Stare Pazove, Beograda i Novog Sada

 

Dječak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove, nađen je poslije jednodnevne potrage, a kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga vidjeli, piše Kurir.

 

Prema prvim rezultatima istrage dječak je bio otet, a iza cijele priče stoje njegovi drugovi. Prema nezvaničnim informacijama, smatra se da iza otmice stoje njegovi drugovi koji su ga ucijenili i da je on postao njihov dužnik.

 

On je juče uveče pronađen i bezbjedno vraćen svojim roditeljima, a za njim su tragale policijske ekipe iz Stare Pazove, Beograda i Novog Sada.

 

Njegovi prijatelji znali su da je Petar iz najimućnije porodice, te su se tako dosjetili i skovali plan otmice.

 

Petar je sinoć stigao u stanicu policije u Staroj Pazovi umotan u ćebe sa vidno isječenom i krvavom usnom, a to nisu jedine povrede koje je dječak zadobio.

 

petar-mitrovic-pronadjen

 

- Dijete ima povrede na licu, tijelu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigdje isječen - rekla je porodica dječaka.

 

Međutim, na svu sreću, niko ga nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti.

 

Tada je pokušao da pobjegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli. Na dječakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih.

 

Podsjetimo, dječak je viđen posljednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Prije nestanka je poslao poruke bratu.

 

Petar je, prema riječima njegovog oca, neposredno prije no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je uslijedio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dječak je izgovorio: "Skidajte mi povez s očiju".

 

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

 

Roditelji dječaka su imućni i ugledni Pazovčani, vlasnici Zemljoradničke zadruge "Agroprom".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!