OMILJENI KOMENTATOR VRATIO SE U BEOGRAD

Životna drama Mustafe (Marjana) Mijajlovića: Jedva sastavlja kraj s krajem, otkako je prešao na islam, ne može...

Hronika27.10.19, 11:50h

Životna drama Mustafe (Marjana) Mijajlovića: Jedva sastavlja kraj s krajem, otkako je prešao na islam, ne može...
Sada preživljava zahvaljujući pomoći nekoliko vjernih prijatelja koji mu pomažu u granicama svojih mogućnosti. Dodatno opterećenje mu je i bolest majke koja je već duže vrijeme u bolnici

 

 


Poznati sportski komentator Marjan Mijajlović prešao je na islam 2016. godine i postao Mustafa, a sada proživljava najteže dane u svom životu. Kako saznaje Faktor od njegovih bliskih prijatelja, Mijajlović danas jedva sastavlja kraj s krajem.


- Mustafa se prije godinu dana vratio iz Švicarske u Beograd zbog bolesti majke i od tada ne može da dobije posao ni u jednom mediju. On nikoga ne krivi za tu situaciju, ali očito da mu je promjena vjere donijela velike probleme. Mustafa se na sve načine bori da se ponovo vrati na televiziju ili u medije, ali sva vrata u Srbiji su mu zatvorena. Imao je veliki broj obećanja, ali sve je ostalo na tome. Sada preživljava zahvaljujući pomoći nekoliko vjernih prijatelja koji mu pomažu u granicama svojih mogućnosti. Dodatno opterećenje mu je i bolest majke koja je već duže vrijeme u bolnici - kaže za Faktor prijatelj Mustafe Mijajlovića uz uslov da se ne otkriva njegov identitet. 


Čitajte još: NJEGOV ŽIVOT JE KAO TRILER PRIČA
Bio je omiljeni bh. komentator, onda je postao Mustafa i nestao: Došao je nedavno u BiH, posljednja slika otkriva gdje...

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još