Supruga bh. fudbalera o životu u Rimu

Amra Džeko: Edin i ja skoro četiri godine ne spavamo zajedno...

Showbizz23.10.19, 14:51h

Amra Džeko: Edin i ja skoro četiri godine ne spavamo zajedno...
Kako se Una rodila, i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti, kaže Džekina supruga koja s njim i djecom živi već nekoliko godina u okolici Rima

 

Supruga nogometaša Rome Edina Džeke (33), Amra Džeko (35) progovorila je o njihovom životu u Italiji, gdje već nekoliko godina žive, piše Dnevni avaz. U okolici Rima, gdje žive, odgajaju djecu Unu i Dani.

 

- Turistički smo obišli grad, sve znamenitosti, prije nego što je Edin potpisao za Romu, jer to sada ne bi bilo moguće, s obzirom na to koliko je Edin popularan u Rimu - rekla je Amra. S njima živi i Amrina kćerka iz prethodnog braka, Sofija (16).

 

- Živimo vrlo mirno, posvećeni smo porodici jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Kako se Una rodila, i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti - kaže Džekina supruga.

 

Prosječan dan u Amre Džeko započinje ujutro kad djecu vozi u školu, a potom ide na trening i šeta pse po obližnjoj šumi.

 

- U vrijeme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vrijeme s Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kad nas uhvati nostalgija onda spremam bosanska jela. Živimo vrlo mirno, posvećeni smo porodici jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu - kaže Amra kojoj su na raspolaganju majka i svekrva, a i Sofija joj puno pomaže.

 

U Italiji im je, kaže Amra, slično kao i u Bosni i Hercegovini. Barem kad je mentalitet ljudi u pitanju.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još