FOTO/ NAJVEĆA SMOTRA BH. VINA

Neviđena gužva u Sarajevu, tražio se gutljaj više: Ako niste bili, pogledajte šta ste propustili ovog vikenda u glavnom gradu

Biznis Klub21.10.19, 13:38h

Novitet ovogodišnjeg Sarajevo Wine Weekenda su bile bespovratne čaše najpoznatijeg svjetskog proizvođača staklene galanterije namijenjene vinskoj umjetnosti, Riedel, koje su ujedno služile i kao ulaznice

 

 

Najveća bosanskohercegovačka smotra vinskih izlagača, Sarajevo Wine Weekend, održana je 18. i 19. oktobra u glavnom gradu BiH, u Domu oružanih snaga. Predstavljeni je ukupno 70 proizvođača.
 

Gošća festivala Caroline Gilby, jedna od 400 najboljih svjetskih Master of Wine i spisateljica za najvažniji svjetski vinski časopis Decanter, kazala je uoči održavanja Wine Festa da je obišla neke od hercegovačkih proizvođača vina koji, kako je kazala, ne zaostaju za vinarima iz zemalja u kojima je kultura proizvodnje i ispijanja vina daleko razvijenija i zastupljenija.


Novitet ovogodišnjeg Sarajevo Wine Weekenda su bile bespovratne čaše najpoznatijeg svjetskog proizvođača staklene galanterije namijenjene vinskoj umjetnosti, Riedel, koje su ujedno služile i kao ulaznice.


A kako je bilo u Domu oružanih snaga BiH ovog vikenda, gdje je vladala neviđena gužva, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još