FOTO/ promocija u sarajevu

Stiže revolucija u domove: LG donosi OLED televizore sa vještačkom inteligencijom na velika vrata u BiH

Tehno18.10.19, 14:49h

Zahvaljujući modelima OLED televizora sa funkcijama veštačke inteligencije, kompanija LG je potvrdila reputaciju pionira kada je u pitanju OLED tehnologija

 


Kompanija LG Electronics predstavila je u Bosni i Hercegovini seriju premijum OLED televizora sa vještačkom inteligencijom koji će unjeti revoluciju u domove brojnih korisnika, na događaju „Perfect & Smart Home powered by LG”. 


Prisutne zvanice, kojih je bilo preko stotinu, pozdravili su Damir Kalmar, direktor kompanije Stanić Trade koja je ujedno bila i domaćin događaja, kao i generalni direktor LG-ja za region Centralno-južne Europe, gospodin Hyeong Tae Kim.

 

lg-oled-tv-10


Sa α (Alpha) 9 inteligentnim procesorom koji pokreće vodeće OLED modele, gledaoci mogu da uživaju u poboljšanom renderovanju slike i preciznijim bojama iz praktično bilo kog ugla gledanja, kao i u savršenom nivou crne boje, koji je zaštitni znak LG OLED televizora. 


Jedinstvena inovacija u ovom procesoru je četvorostepeni proces smanjenja šuma, što je dva puta više koraka nego kod konvencionalnih tehnika. Sa Dolbi Atmos zvukom i optimalnim kvalitetom slike, LG televizori potrošačima pružaju impresivno iskustvo gledanja.


Televizori kompanije LG sa ThinQ® tehnologijom vještačke inteligencije podržavaju usluge bazirane na elektronskom vodiču programa (EPG) za pružanje informacija u realnom vremenu i pretragu kanala koji nude željeni sadržaj. 


Pored OLED televizora, prisutnima su prezentovani i NanoCell televizori, kao i Signature linija LG velikih kućnih aparata. Na samom kraju događaja, kompanija LG najavila je jesenju promociju „5 godina garancije“ na UHD modele koja je počela juče, 17. oktobra, i trajaće do 2. decembra 2019. godine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!