KONAKOVIĆ O (PODMUKLIM) SDA METODAMA

Pitao sam jednog momka zašto to dijeli kad nije istina, on mi kaže 'tvoje je da dokazeš da nije istina'... A fin mladić!

Front16.10.19, 16:04h

Pitao sam jednog momka zašto to dijeli kad nije istina, on mi kaže 'tvoje je da dokazeš da nije istina'... A fin  mladić!
Ko zna koja neistina po redu kako bi se, k’o biva, ova Vlada diskreditovala, a onda, k’o biva, pronašli partneri za novu Vladu

 

Bespoštednom političkom razračuvanavanju u Kantonu Sarajevo bh. javnost svjedoči gotovo svakodnevno... U moru napada i odgovora, lider Naroda i pravde Elmedin Konaković na svom Facebook profilu, između ostalog, odgovorio je i na posljednje prozivke od strane SDA, upućene na račun rada aktuelne Vladi KS, te kao dobar poznavalac stranke kojoj je i sam nekada pripadao pojasnio metode kojima se koristi u obračuvanju sa svojim protivnicima...     


Danas opet ista matrica.
Iz centrale napišu neistine, portali koje plaćaju to objave, a onda armija botova i članovi stranke to dijele po društvenim mrežama. Pitao sam jednog finog momka zašto to dijeli kad nije istina, on mi kaže “tvoje je da dokazeš da nije istina”. A fin je mladić.

 

Ko zna koja neistina po redu kako bi se, k’o biva, ova Vlada diskreditovala, a onda, k’o biva, pronašli partneri za novu Vladu.


Al’ kako misle lažima, to mi nije jasno?


Šta, recimo, večeras o SDA misle uposlenici jedne od najboljih domaćih IT kompanija koju su u ovom saopštenju povezali sa Narodom i pravdom (jedan portal čak napisao “Konaković opet s rukama u pekmezu”)?


Šta večeras o SDA misle članovi komisije koji su vodili cijelu proceduru odabira?


Formirana neovisna komisija i članovi mogu reći da li je bilo uticaja i intervencija.
Direktor Ekonomskog instituta, jedan nezavisni ekonomski analitičar, jedan predstavnik NVO sektora iz ove oblasti, jedan član iz Tima za borbu protiv korupcije i ostali članovi.


Šta li misle ostale firme koje su dobile podršku, a znaju da nikakav politički uticaj nije postojao?


Šta li misle ovi fini momci koji su share-ovali ove neistine sad kad pročitaju odgovor Harkanov?


U međuvremenu u Vladi KS:


- Objavljen je Javni poziv za dionicu Prve transverzale od Tehničke škole do ulice Braće Begić, a prema predračunu projektanata, ukupna vrijednost radova na ovoj dionici iznosi 25.037.361,34 KM.


- Kanton Sarajevo finansirat će nabavku kombi vozila za korisnike Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić.


- Nakon što u proteklih 11 godina nije bilo povećanja socijalnih naknada u Kantonu Sarajevo, ove godine su povećane već drugi put.


- Od 1. novembra ove godine jedinstvene mjesečne i godišnje karte u vozilima KJKP Gras i Centrotrans Eurolines važiće i za đake i studente.


Sve isto.
Oni svoje, mi svoje -
navodi Konaković u FB statusu.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još