foto/ mandarinoljupci poludjeli za 20-godišnjakinjom

Kad preko noći postaneš zvijezda: Atraktivna Kristina Mandarina sa štanda pobjegla malo u Beograd, a sad spremila novo iznenađenje

Showbizz08.10.19, 09:12h

Kad preko noći postaneš zvijezda: Atraktivna Kristina Mandarina sa štanda pobjegla malo u Beograd, a sad spremila novo iznenađenje
Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratilaca u par dana porastao za više od 40 hiljada, prenose mediji

 

Prodavačica mandarina Kristina Penava zadnjih nekoliko dana uživa veliku popularnost, pa se na neko vrijeme povukla u Beograd, a njezini kupci nisu skrivali koliko su razočarani što 20-godišnje Kristine nema na štandu na kojem je prodavala mandarine.


Kristina je na štandu dala otkaz i nekoliko dana uživala u noćnom životu Beograda, a sada je za svim vjernim obožavaocima najavila kako se vraća u Zagreb. Obavijestila ih je kako će se s njima družiti ovog vikenda ispred trgovačkog centra na Jankomiru.


Poručila je svojim dragim “mandarinoljupcima” kako je u saradnji s trgovačkim centrom i jednom firmom koja se bavi distribucijom neretvanskih mandarina organizovala eventa koji počinje u subotu 11. oktobra u devet sati.

kristina-mandarina

 

 

– Pozivam vas da u dođete po vašu sedmičnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujem vas u što većem broju – napisala je Kristina.

 

Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratilaca u par dana porastao za više od 40 hiljada, prenose mediji.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još