Svi se pravili da se ništa nije dogodilo

Skandal trese pravosuđe: Geodetska uprava tek danas prijavila ŠAMARANJE ADVOKATICE Melihe Filipović!

Hronika03.10.19, 14:35h

Skandal trese pravosuđe: Geodetska uprava tek danas prijavila ŠAMARANJE ADVOKATICE Melihe Filipović!
Slučajno ili ne, državna institucija oglasila se o slučaju tek nakon što je Srpskainfo detaljno pisala o svemu što se događalo između dvoje advokata tokom uviđaja u strogom centru Banjaluke

 

Republička uprava za geodetske i imovinsko pravne poslove tek danas je zvanično prijavila napad počasnog predsjednika Advokatske komore RS Jovana S. Čizmovića na advokaticu Melihu Filipović, saznaje Srpskainfo.com.

 

Napad koji se dogodio u ponedjeljak u podnevnim časovima, tako je danas prijavljen Policijskoj upravi Banjaluka.

 

Slučajno ili ne, državna institucija oglasila se o slučaju tek nakon što je Srpskainfo detaljno pisala o svemu što se događalo između dvoje advokata tokom uviđaja u strogom centru Banjaluke.

 

Podsjetimo, počasni predsjednik Advokatske komore RS Jovan S. Čizmović u ponedjeljak je fizički napao advokaticu Melihu Filipović (85) udarivši joj šamar.

 

Iako su ovom napadu svjedočili službenici RUGIP-a i Pravobranilaštva, svi su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, pa je rasprava nastavljena na drugoj lokaciji.

 

O ovom incidentu u službenoj dokumentaciji RUGIP-a sačinjena je tek jedna rečenica.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još