Fatalna plavuša u memoarima o silovanju i susretu sa serijskim ubicom

'David Bowie pokazao mi je penis u zahvalu za kokain. Njegova alatka je bila nevjerovatna, bila sam polaskana'

Showbizz01.10.19, 14:42h

'David Bowie pokazao mi je penis u zahvalu za kokain. Njegova alatka je bila nevjerovatna, bila sam polaskana'
To što je napravio bilo je smiješno, slatko i seksi. Nisam ga taknula. Ali sjećam se da sam pomislila 'pa, to je baš lijepo', ispričala je Debbie Harry

 

Debbie Harry objavila je danas autobiografsku knjigu "Face It: A Memoir". Pjevačica legendarne grupe Blondie otvoreno je ispričala kako se drogirala i družila s poznatim muzičarima na vrhuncu njihove slave, kako ju je u automobilu povezao serijski ubica, a otkrila je i da je bila silovana, piše TooFab.

 

David Bowie jednom joj je pokazao penis kako bi joj se zahvalio za kokain koji je nabavila za njega i muzičara Iggyja Popa.

 

"Jednom su David i Iggy tražili kokain po New Yorku jer ga njihov diler nije imao. Meni je prijatelj dao gram kokaina, ali sam ga jedva taknula. Nisam previše marila za 'koku' jer me činila nervoznom i stezala mi grlo. Stoga sam otišla u njihov stan i dala im drogu, a oni su je usisali u jednom potezu", rekla je 74-godišnja Debbie uz opasku da je 'veličina Bowieve alatke bila nevjerovatna, a rado ga je pokazivao i ženama i muškarcima.

 

"To što je napravio bilo je smiješno, slatko i seksi. Nisam ga taknula. Ali sjećam se da sam pomislila 'pa, to je baš lijepo'. Valjda sam sam osjećala polaskanom, znate? On je jedan od velikih muzičkih umjetnika kojima se divim, očito je bio genij", rekla je nekad fatalna plavuša.

 

Ispričala je kako je jednom za dlaku izbjegla smrt. Kasnih 70-ih u New Yorku ju je povezao muškarac koji joj je odmah izgledao opasno. Kad je stisnuo gas iskočila je iz automobila, a kasnije je povezala njegov lik sa serijskim ubicom Tedom Bundyem, koji je uhapšen zbog 30 ubistava.

 

Dok je živjela sa gitaristom Chrisom Steinom u njihov apartman je ušao provalnik i zavezao ih.

 

"Kad je uzeo gitare i kameru, odvezao mi je ruke i otkopčao mi hlače. Iz*ebao me i rekao: 'Odi se oprati!'. Srećom, tad još nije bilo panike oko AIDS-a jer bih umrla od straha. Više mi je bilo žao zbog opreme koju nam je ukrao", iskrena je Debbie.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!