video/ 'otjerali smo 450 uhljeba'

Hadžifejzović: Ne možete Sebiji Izetbegović ništa?! Konaković: Ne možemo... Ko je krtica SDA u Vladi KS?

Front29.09.19, 10:46h

Hadžifejzović: Ne možete Sebiji Izetbegović ništa?! Konaković: Ne možemo... Ko je krtica SDA u Vladi KS?
Otjerali smo 450 SDA uhljeba... Think Big Alija nas je oštetio za 40-tak miliona... Parada ponosa uzdrmala šestorku... Pobjegao sam na more... O svemu ovome, ali i više od toga, u Centralnom dnevniku Face TV-a

 


U novoj sezoni Centralnog dnevnika među prvim gostima Senada Hadžifejzovića bio je i predsjedavajući Skuštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković.


Na početku razgovora Konaković je govorio o radu sadašnje Vlade Kantona Sarajevo i napadima koje konstantno trpi, dotakao se i slučaja sa ministricom obrazovanja Zinetom Bogunić, a odgovarao je i na pitanje postoji li krtica SDA u Vladi KS...


Odgovarao je i na pitanje zašto je 60.000 KM iz budžeta dodijelio BANU-u Muamera Zukorlića i koliko to ima veze sa njegovom kandidaturom za novog reisa Islamske zajednice u BiH, ali i o svojoj fakultetskoj diplomi, kao i optužbama da je svojevremeno uništio KK Bosna. 


Govorilo se i o situaciji na KCUS-u i Konakovićevim kritikama rada direktorice Sebije Izetbegović, prema kojoj je nekad imao drugačiji odnos.
 

- Sarajevsku djecu u Istanbulu od humanitarnih para operiše doktor Ismet Gavrankapetanović... Heeeeej?! - ustvrdio je Konaković.


Otjerali smo 450 SDA uhljeba... Think Big Alija nas je oštetio za 40-tak miliona... Parada ponosa uzdrmala šestorku... Pobjegao sam na more...


O svemu ovome, ali i više od toga, u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još