MANDAT ZAVRŠIO 1. SEPTEMBRA OVE GODINE

Kada su ga otvorili, šokirali se: U zamrzivaču Lars-Gunnara Wigemarka, nakon odlaska iz BiH, pronašli zaleđene mačke!

Hronika27.09.19, 10:00h

Kada su ga otvorili, šokirali se: U zamrzivaču Lars-Gunnara Wigemarka, nakon odlaska iz BiH, pronašli zaleđene mačke!
Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica

 

 

 

 

U zamrzivaču bivšeg šefa delegacije EU u BiH, čiji je mandat završio 1. septembra ove godine, nakon čega je napustio našu zemlju, pronađene su dvije mrtve zaleđene mačke! Ovu šokantnu informaciju objavilo je Oslobođenje, pozivajući se na izvore Slobodana Vaskovića koji je priču o ovom slučaju objavio na svom blogu.


Vasković tako navodi:


Lars-Gunnar Wigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspješno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jeziv.


Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Wigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dvije mrtve mačke.


Otkud mrtve mačke u Wigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.


Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Wigemarkovog odlaska i o tome su obaviješteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj nevjerovatan, bizaran i užasan skandal.


Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.


Da li je Wigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate, navodi u svom blogu Slobodan Vasković.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još