VIDEO/ Čekao da smrša, ili...?

Rasta i Ana Nikolić ponovo u ljubavi: Reper otkrio čime ga je bivša supruga osvojila

Showbizz25.09.19, 12:01h

Rasta i Ana Nikolić ponovo u ljubavi: Reper otkrio čime ga je bivša supruga osvojila
Rasta je bio predgrupa 50centu, a za Bob Marleyja kaže da je njegov idol i svetac. Sin sveučilišnih profesora u šali je rekao da je upravo to razlog zašto se počeo baviti muzikom, a komentari da se 'prodao' ga ne diraju jer dobro zarađuje

 

Stefan Đurić, umjetničkog imena Rasta, muzičke ljestvice puni pjesmama koje su spoj reggea, folka i rapa. To je, čini se, dobitna kombinacija s obzirom na to da njegove pjesme broje milijunske preglede na YouTubeu.


Njegov razvod od pjevačice Ane Nikolić punio je novinske stupce susjedne nam države, ali par je navodno opet u ljubavi. Roditelji dvogodišnje djevojčice prinove ne planiraju, rekao je pjevač u razgovoru za portal 24sata.hr.


Ne planira se riješiti dredova koji su postali njegov zaštitni znak, ali ako to i učini, ponovno će im se vratiti, kaže.


Rasta je bio predgrupa 50centu, a za Bob Marleyja kaže da je njegov idol i svetac. Sin sveučilišnih profesora u šali je rekao da je upravo to razlog zašto se počeo baviti muzikom, a komentari da se 'prodao' ga ne diraju jer dobro zarađuje.


- Volite i budite voljeni, zaključio je pjevač.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!