otkrio posljednju želju

Ubio se otac pjevačice Dunje Ilić i ostavio potresno pismo: Pogodila si me, ali praštam ti...

Hronika25.09.19, 11:01h

Ubio se otac pjevačice Dunje Ilić i ostavio potresno pismo: Pogodila si me, ali praštam ti...
Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova kćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznijela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina

 

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata “Eltim” i “Staklopan” i otac pjevačice Dunje Ilić, ubio se.


Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova kćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznijela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

 

– Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile riječi njegove kćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi volio da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je volio. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova posljednja želja – ispričao je izvor blizak istrazi.

 

Ovo je samo dio Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

 

– Vjeruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u posljednje vrijeme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti čitav slučaj do tančina – rekao je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju posljednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

 

Ostatak teksta čitajte OVDJE

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!