foto/ ne liči na sebe

Neven Ciganović je malo reći neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati: Radim to da ne bih koristio fotošop!

Showbizz24.09.19, 17:42h

Neven Ciganović je malo reći neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati: Radim to da ne bih koristio fotošop!
Ipak, Cigi često iznenadi hrabrošću na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavio fotografiju na kojoj je pokazao doslovno sve, a sada se pohvalio i zlatnim zubima

 

Kad pomislimo kako smo doživjeli baš sve od strane domaćeg stilista, pjevača i društvenog kroničara, on ponovno iznenadi - piše Dnevnik.hr

 

Četrdesetšestogodišnji Neven Ciganović poznat je po tome što nema dlake na jeziku, a izgledom je odavno prestao šokirati domaću javnost.

 

Ipak, Cigi često iznenadi hrabrošću na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavio fotografiju na kojoj je pokazao doslovno sve, a sada se pohvalio i zlatnim zubima.

 

Naravno, ne radi se o onim pravima. Kako je objasnio za 24 sata, umjetne zube u ovoj boji ima već dugo, ali ih je tek sad odlučio isprobati jer se sada fura na 80-e godine prošlog stoljeća.

 

neven-ciganovic-1


"Nemam previše hejtera. Nekad ljudi komentiraju da radim previše Photoshopa, a ja sam se zapravo operirao kako bih izgledao savršeno kao na fotkama, odnosno da ne koristim Photoshop", brutalno je iskren Neven, koji s operacijama ne misli stati.

 

Dapače, često se sam šali na račun svog izgleda te ističe kako je malo toga na njemu "made in Croatia".

 

Drugim riječima, vrlo je vjerojatno kako ćemo za koji mjesec ili godinu Nevena ponovno vidjeti potpuno drukčijeg, a njegovu transformaciju pogledajte u galeriji OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr) 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još