Foto/ Bilo joj je hladno, ili...?

Ivanka Trump bez grudnjaka pored Ivice Dačića: Pogledajte zašto je ova slika postala hit u svijetu

Front24.09.19, 10:13h

Ivanka Trump bez grudnjaka pored Ivice Dačića: Pogledajte zašto je ova slika postala hit u svijetu
Slika rukovanja Dačića i Ivanke postala je pravi hit na internetu i svi pričaju o tome

 

Slika šefa srpske diplomatije Ivice Dačića i kćerke američkog predsjednika Ivanke Trump postala ja pravi hit na društvenim mrežama u Srbiji, ali i u svijetu.

 

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovao je u okviru generalne debate 74. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na skupu na najvišem nivou na temu "Globalni poziv za zaštitu verskih sloboda", a u organizaciji SAD.

 

Skupom je predsjedavao američki predsjednik Donald Trump, uz učešće generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Antonija Guterresa, potpredsjednika SAD Mikea Pencea, državnog sekretara Mikea Pompea, ambasadorke SAD pri Ujedinjenim nacijama Kelly Craft i velikog broja visokih zvaničnika iz cijelog svijeta.

 

Tom prilikom Dačić se vidio i sa kćerkom predsjednika SAD Donalda Trumpa Ivankom.

 

Slika rukovanja Dačića i Ivanke postala je pravi hit na internetu i svi pričaju o tome kako je kćerka Donalda Trumpa bez brushaltera izašla pred Ivicu Dačića.

 

ivanka-trump-ivica-dacic

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još