astro vodič za vas

Sezona zavodljive i diplomatske Vage: Šta očekuje svaki od znakova Zodijaka

Zabava23.09.19, 13:42h

Sezona zavodljive i diplomatske Vage: Šta očekuje svaki od znakova Zodijaka
Astrologinja Pam Ciampi u publikaciji Llewellynu 2019. napisala je da je Vaga znak ravnoteže, a jesenski ekvinocij ili ravnodnevica je jedan od dva dana u godini kada su svjetlo i tama izjednačeni

 

Sunce je prešlo u znak Vage 23. rujna, a to je prilika za sve znakove Zodijaka da postanu harmoničniji, uravnoteženiji i da izvuku na površinu sve svoje društvene potencijale. Vrijeme Vage je vrijeme promjena jer je to ujedno i prvi dan jeseni, koji je počeo 23. rujna u 9 sati i 50 minuta.

 

Astrologinja Pam Ciampi u publikaciji Llewellynu 2019. napisala je da je Vaga znak ravnoteže, a jesenski ekvinocij ili ravnodnevica je jedan od dva dana u godini kada  su svjetlo i tama izjednačeni. "Postizanje ravnoteže bit će glavna tema za sve znakove Zodijaka dok traje razdoblje Vage. Iako je ovo prijelazno razdoblje za sve znakove, ipak ima i onih koji tu tranziciju neće osjetiti toliko intenzivno, a to su fiksni znakovi Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak", objašnjava astrologinja Lisa Stardust. Međutim, sezona Vage, osim ravnoteže donosi i provjeru stvarnosti.

 

Zbog nekih izazovnih odnosa između planeta koji se kreću kroz Vagu, mnogi od nas će sami sebi morati biti i suci i porota. Vaga se voli družiti i uživati ​​u životnim užicima, ali posljednji tjedan u rujnu ipak bi nad zadovoljstvom mogle prevladati obveze. Preporuka je da privremeno reduciramo iz svojih dnevnih planera ono što nije nužno i da se posvetimo prioritetima. Tako ćemo bolje ispoštovati vlastito vrijeme i uvidjeti koliko je dragocjeno. Evo kako će sezona Vage utjecati na svaki od horoskopskih znakova:

 

Ovan
Ovnovi u ovom razdoblju pokušajte biti što iskreniji kada su u pitanju vaši privatni, poslovni i romantični odnosi. Ono što ste čuli od drugih filtrirajte i samo pokušajte dokučiti što vam je bitno u partnerskim odnosima. Kada to shvatite komunicirajte ljubazno, iskreno i jasno. 


Bik

Organizirajte svoj poslovni život tako da se uspijete posvetiti kvalitetno projektima koji su vam važni.


Blizanci

Kada postavite jasna ograničenja vaši kreativni projekti mogli bi konačno početi. Blizanci, što je detaljniji vaš plan, učinkovitije ćete moći usmjeriti svoje napore i proizvesti svoja remek-djela.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!