Pojavila se na dodjeli nagrada u Los Angelesu

Nakon psihičkog sloma: Britney Spears je na crvenom tepihu izgledala dosta loše...

Showbizz22.09.19, 14:08h

Nakon psihičkog sloma: Britney Spears je na crvenom tepihu izgledala dosta loše...
Ranije ove godine Britney se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila s očevom bolešću

 

Nakon problema s bivšim mužem i ocem, Britney Spears se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Samom Asgharijem na dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards u Los Angelesu.

 

Nagradu je ovog puta primao Sam, za postignuća u fitnessu, a 37-godišnja pjevačica bila mu je podrška. Da je ostanak bez dijela starateljstva nad sinovima itekako ostavio traga na njoj, svjedočio je njen izgled. Pjevačica je izgledala umorno, s dubokim podočnjacima oko očiju.

 

britney-spears

 

Ranije ove godine Britney se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila s očevom bolešću.

 

"Svi mi trebamo uzeti malo vremena za sebe", napisala je u aprilu na Instagramu uz motivacijsku poruku: "Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu."

 

Potom je izjavila da ju je njen otac Jamie Spears bez njezinog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti te da ju je drogirao lijekovima koje je ranije odbila piti po preporuci liječnika.

 

Nakon što je 2008. godine imala slom, otac je bio zadužen za Britneyjinu imovinu. Iako je mogao raspolagati njenom imovinom, 66-godišnji Jamie nema ovlasti nad tim da je bez njenog pristanka pošalje na liječenje ili joj daje lijekove koje ne želi konzumirati.

 

Potom je u septembru njen bivši muž Kevin Federline prijavio Britneyjinog oca Jamieja da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Seana. Nakon toga dobio je 70 posto starateljstva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Seanom i 12-godišnjim Jaydenom. Njen otac je dobio zabranu prilaska unucima.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!