FOTO/ Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

Znate li gdje vas u Sarajevu ovog vikenda čekaju fantastični popusti do 50%, a uz to nagrade, pokloni, besplatni tretmani...

Biznis Klub21.09.19, 15:18h

Više od 100 brendova se predstavlja na sajmu, a ulaz je besplatan. Veliki broj stručnjaka i izlagača s područja regije na jednom mjestu ispunit će sva vaša očekivanje. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati

 

 


Predsjednik Turističke zajednice kantona Sarajevo, Nermin Muzur svečano je otvorio Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019, te istakao važnost održavanja ovakvog sajma za Sarajevo i za cijelu BiH. 


Sajam će trajati dva dana, te posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 %, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani, te bogat program. 

 

beautiful-sajam-5


Više od 100 brendova se predstavlja na sajmu, a ulaz je besplatan. Veliki broj stručnjaka i izlagača s područja regije na jednom mjestu ispunit će sva vaša očekivanje. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati.


Sajam okuplja proizvođače, predstavnike i distributere poznatih brendova iz svijeta ljepote i kozmetike, te se na jednom mjestu potrošačima i javnosti predstavljaju novi proizvodi, različite prezentacije, edukacije, te zanimljiva dešavanja.


Prema riječima portparola kompanije Sfera d.o.o. Mostar, organizatora događaja, sajam je izazvao veliko interesovanje javnosti, a cilj je da postane tradicionalni događaj, te da se održava svake godine.

 

sajam-kozmetike-15


Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.


Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za druženje, zabavu i odličan provod. Posjetite sajam i uživajte u ponudi i programu.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!