Sastala se s fudbalerom i otkrila mu tajnu dugovječnog braka

Brena zamolila Duška da ne ostavlja Karleušu, a evo kakva je bila njegova reakcija

Showbizz21.09.19, 12:30h

Brena zamolila Duška da ne ostavlja Karleušu, a evo kakva je bila njegova reakcija
Kada su završili razgovor, Brena je sačekala svoje društvo, dok su po Duška došli drugari i ubrzo je napustio lokal vidno neraspoložen

 

Lepa Brena viđena je u jednom beogradskom restoranu u društvu fudbalera Duška Tošića kojeg je, kako se navodi, tom prilikom pokušavala da urazumi ne bi li spasla njegov brak sa Jelenom Karleuša. Ona, šta više, želi da nagovori Duška da nipošto je ostavlja Jelenu.

 

Navodno, Duško i dalje nije odustao od razvoda, a Brena smatra da bi itekako trebalo da da braku šansu poslije svih nedaća koje su ih snašle. Ona se do sada nekoliko puta čula, a sada i vidjela sa Tošićem s ciljem da ga ubijedi da razvod nije rješenje i da treba da pobijede krizu.

 
"Brena je nasamo popričala sa Duškom, te mu objasnila da, bez obzira na to kroz šta su sve oni Jelena prošli, uvijek treba da misle na duge staze i da je to ono što je nju i Bobu u braku održalo do danas. Pjevačica je priznala Tošiću da su ona i Boba imali trzavice u braku pošto su oboje uspješni i popularni, ali da nisu dozvolili da im to pokvari odnos iako je bilo trenutaka kada su upadali u kritične svađe", ispričao je dobro obaviješteni izvor i dodao da je pjevačica otkrila fudbaleru i neke intimne stvari.

 

"Brena mu je ispričala da su i za njih izmišljali afere ne bi li ih rastavili, kao i da su im svakakve priče podmetali. Ona mu je tako kroz priču otkrila da su joj ljudi govorili da ju je Boba varao, ali da su kroz te krize zajedno prolazili iako im nije bilo nimalo lako. U jednom trenutku mu je spomenula da bi bilo lijepo da svi zajedno otputuju u Opatiju na brod kod Saše Popovića, da iskoriste još malo toplih dana."

 

Nakon duge priče, Brena se osvrnula na Niku i Atinu, pa se Duško vidno rastužio.

 

"Na kraju, vlasnica Granda je posavjetovala Duška da mislii na djecu, posebno zbog toga što će kćerke uskoro da im udu u pubertet, a tada su im roditelji najpotrebniji. Rekla mu je da je Jelena divna majka i da treba još jednom da razmisli da li želi da napusti porodicu. Tošić je sa suzama u očima slušao Brenu i pravdao se kako su njemu djeca najvažnija u životu i da je zbog njih spreman na sve. Kada su završili razgovor, Brena je sačekala svoje društvo, dok su po Duška došli drugari i ubrzo je napustio lokal vidno neraspoložen."

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!