Foto/ Postala neprepoznatljiva

Život je nije mazio: Žrtva pedofila preboljela rak, a sada je ovisna o plastičnim operacijama

Showbizz15.09.19, 13:36h

Život je nije mazio: Žrtva pedofila preboljela rak, a sada je ovisna o plastičnim operacijama
Godinama puni novinske stupce a među skandalima je i činjenica da je izjavila kako je s 13 godina pozirala pedofilu. Obožava plastične operacije i imala je brojne zahvate


Među najskandaloznijim zvijezdama Velike Britanije zasigurno je Katie Price, model, spisateljica i voditeljica, piše Vecernji.hr.


Godinama puni novinske stupce a među skandalima je i činjenica da je izjavila kako je s 13 godina pozirala pedofilu. Obožava plastične operacije i imala je brojne zahvate. Nedavno je tako odlučila otići na facelift, ali nije se skrivala u bolnici i kod kuće već je s vidljivim šavovima izlazila na ulicu.

 

katie-price-oziljak

 

Kada je imala 16 godina poslala je svoje fotke jednoj Londonskoj agenciji. Odlučili su je reprezentirati. Dali su joj umjetničko ime Jordan, a ona je postala jedno od najpoznatijih lica iz magazina u Britaniji.

 

Zbog prepoznatljivosti došla je i do izbora u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njezina komična kampanja u kojoj je obećavala više nudističkih plaža i zabranu kazni za parkiranje donijela joj je 718 glasova.

 

katie-price-1


U to vrijeme bila je u vezi s Daneom Bowesom iz pop grupe Another Level. Kada ta veza nije uspjela počela se viđati s pop zvijezdom Garethom Gatesom s kojim je 2002. dobila sina Harveya. Njemu je dijagnosticiran autizam, a osim toga se jako lako deblja i teško hoda.


Iste godine doktori su šokirali Price kada joj je dijagnosticiran rak. Srećom, tumor joj je uklonjen.

 

Sudjelovala je u nekoliko realityja, gdje je upoznala i Petera Andrea u kojeg se zaljubila. s njim je dobila dvoje djece, Juniora Sawau Andreasa i Princess Tiaamii. Zajedno su snimili nekoliko realityja, čak i albuma s duetima no njihova veza nije potrajala.


U isto vrijeme Katie je postala uspješna spisateljica i poduzetnica. Objavila je tri biografije, napisala je četiri romana pod različitim pseudonimima, ali i knjige za djecu. Dizajnirala je i svoju liniju donjeg rublja, a i proizvoda za njegu kose.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!