FOTO/ MODEL, TRENER, VATROGASAC

Novi 'Gospodin Savršeni' razara mišićima: Mijo skinuo majicu i sve što smeta, i pokazao isklesano tijelo

Showbizz14.09.19, 20:17h

Novi 'Gospodin Savršeni' razara mišićima: Mijo skinuo majicu i sve što smeta, i pokazao isklesano tijelo
- Volim trening, to je dio mene i mog života' - priznaje Mijo koji u teretani trenira četiri do pet puta tjedno, a iznimke nema ni dok traje show 'Gospodin Savršeni'

 

 

 

Novi Gospodin Savršeni bivši je nogometaš, prvak Hrvatske u bodybuildingu, model, osobni trener te vatrogasac. Kao takav, mora biti u izvrsnoj fizičkoj kondiciji pa trenira i do pet puta tjedno.


Mijo Matić dobro zna da je u zdravom tijelu i zdrav duh, stoga intenzivno radi na sebi i svom tijelu, što podrazumijeva zdravu prehranu i trening.

 

mijo-matic-gospodin-savrseni-2


- Volim trening, to je dio mene i mog života' - priznaje Mijo koji u teretani trenira četiri do pet puta tjedno, a iznimke nema ni dok traje show 'Gospodin Savršeni'. 

 

mijo-matic-gospodin-savrseni-1


U sportu je od malih nogu, kako kaže, trenirao je karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio njegova najveća ljubav sve do ozljede. Nakon toga počeo je intenzivnije vježbati u teretani, odlučio se posvetiti bodybuildingu te osvojio titulu prvaka Hrvatske. 

 

mijo-matic-gospodin-savrseni-3


Kasnije se usmjerio na fitness te je postao osobni trener, čime se uz posao vatrogasca, bavi i danas.

 

(Story.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!