Širi se maloprodajna mreža

Konzum otvorio novu prodavnicu u Čajniču: Pokloni dobrodošlice i vrijedne akcije za kupce

Biznis Klub13.09.19, 12:10h

Konzum otvorio novu prodavnicu u Čajniču: Pokloni dobrodošlice i vrijedne akcije za kupce
Na dan otvorenja prodavnice za prve kupce su pripremljeni pokloni dobrodošlice, a svaki 50. kupac dobio je cijelokupnu kupovinu potpuno besplatno

 

Konzum je otvorio novu prodavnicu u Čajniču na adresi Serdara Janka Vukotića bb. Prodavnica se prostire na više od 140m2 i nudi bogat asortiman svježeg voća i povrća, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica te neprehrambenih proizvoda za pranje, čišćenje i higijenu.

 

- Ponudu čine pažljivo birani kvalitetni proizvodi  respektabilnih proizvođača, značajna je zastupljenost domaćih te prepoznatljivih proizvoda Konzumovih trgovačkih marki, a cjelokupan asortiman je usklađen prema potrebama i navikama lokalnog stanovništva. U prodavnici je zaposleno pet zaposlenika uz mogućnost dodatnog širenja tima prema ukazanim potrebama, saopšteno je iz Konzuma. 


Na dan otvorenja prodavnice za prve kupce su pripremljeni pokloni dobrodošlice, a svaki 50. kupac dobio je cijelokupnu kupovinu potpuno besplatno. Uz specijalnu akcijsku ponudu u povodu otvorenja, te niza redovnih akcija koje su već prepoznatljive za Konzum prodavnice, kupci će moći ostvariti značajnu uštedu u svojim budžetima.


Otvorenjem prodavnice u Čajniču Konzum je završio preuzimanje manjeg trgovačkog lanca sa sedam prodavnica u Istočnoj Bosni. Podsjećamo da je u proteklih nešto više od mjesec dana otvoreno šest prodajnih objekata u Goraždu i Ustikolini, te zaposleno 45 zaposlenika.


Konzum nastavlja i dalje sa otvaranjem novih prodavnica, a plan za ovu godinu je proširenje maloprodajne mreže sa 15 novih prodajnih objekata.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!