Zadobila teške povrede

Na Brdu ukazanja u Međugorju spašena teško ozlijeđena Poljakinja

Hronika12.09.19, 19:40h

Na Brdu ukazanja u Međugorju spašena teško ozlijeđena Poljakinja
Pripadnici Hercegovačke gorske službe spašavanja Čitluk dobili su jutros dojavu kako je na teško dostupnom području Brda ukazanja kod Međugorja ozlijeđena poljska državljanka

 

S teško dostupnog područja na Brdu ukazanja u Međugorju u poslijepodnevnim satima spašena je teško ozlijeđena Poljakinja, izvijestilo je u četvrtak na svojim internetskim stranicama Savez gorskih službi spašavanja u BiH (GSSUBIH).

 

Pripadnici Hercegovačke gorske službe spašavanja Čitluk dobili su jutros dojavu kako je na teško dostupnom području Brda ukazanja kod Međugorja ozlijeđena poljska državljanka.

 

Tim od sedam gorskih spašavatelja s medicinskom opremom odmah se uputio na mjesto događaja i zatekao J.D. s višestrukim ozljedama glave i lomom butne kosti.

 

Nakon saniranja ozljeda glave i imobilizacije noge, ozlijeđena žena transportirana je do najbliže cestovne komunikacije i vozila hitne pomoći.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!