optužila tv voditelja za seksualno napastvovanje

Neočekivani obrat na suđenju bivšoj Tarikovoj spremačici: 'Prišao mi je s leđa, počeo me dirati...'

Hronika11.09.19, 15:36h

Neočekivani obrat na suđenju bivšoj Tarikovoj spremačici: 'Prišao mi je s leđa, počeo me dirati...'
Spremačicu se tereti da je poznati par "olakšala" za 150 tisuća kuna, na koliko je procijenjena ukradena zlatnina, te za još 5000 eura i 100 kanadskih dolara

 

U nastavku suđenja bivšoj spremačici Lejle i Tarika Filipovića, Anica Jurilj (51) iznosila je obranu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu prilikom koje je, potpuno neočekivano, optužila poznatog glumca i TV voditelja za seksualno uznemiravanje.


Spremačicu se tereti da je poznati par "olakšala" za 150 tisuća kuna, na koliko je procijenjena ukradena zlatnina, te za još 5000 eura i 100 kanadskih dolara.

 

- Ne smatram se krivom - izjavila je koncem godine izjašnjavajući se o optužnici Anica Jurilj koju tužiteljstvo tereti za krađu prstenja, lančića, narukvica, ali i gotovine supružnika Filipović i punice Tarika Filipovića Fehime Šehović.

 

Danas je objasnila da je prve tri godine rada u domu Filipovićevih sve odlično funkcioniralo.

 

- Radila sam kod njih od 2010. do 2013. godine. I sve je bilo odlično. Tog 11. ožujka 2013. Tarik i ja smo ostali sami kod kuće, a Lejla i njezina majka su otišle vani. Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je Tarik prišao s leđa i počeo me navlačiti za ramena, aludirajući na seksualne radnje. Počeo me dirati. Bila sam izvan sebe, odgurnula sam ga pitajući ga: Što ti je, što to radiš?', ispričala je Anica Jurilj danas na sudu iznenadivši sve prisutne.

 

Potom je nastavila i iznijela njegovu reakciju koju možete čitati ovdje

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još