povukla se sa scene

Gušila se, priznaje, u svemu, došla do zida: Doris Dragović se posvetila vjeri

Showbizz06.09.19, 15:50h

Gušila se, priznaje, u svemu, došla do zida: Doris Dragović se posvetila vjeri
No sada mora da vjeruje samo sebi. A tu potporu jačanja sebe našla je u crkvi koja joj znači sve

 


Doris Dragović se posljednjih godina povukla sa scene. Ova 58-godišnja hrvatska pjevačica svoje odsustvo iz muzike objašnjava prezasićenošću. Kaže da se bukvalno gušila u svemu. Kao da je, objašnjava ona, došla do zida iza kojeg nema kud. Sve ju je posjetilo na njene početke kada je osjećala strah i nesigurnost. Tada su je drugi naučili samouvjerenošću.

 

No sada mora da vjeruje samo sebi. A tu potporu jačanja sebe našla je u crkvi koja joj znači sve. Kaže da je Bog podiže i vodi jer ga je pustila u svoj život. On jedino nije tašt. Doris se svakodnevno moli i na taj način spoznaje ko je, gdje je i kuda ide.

 

Naravno osim molitvi Doris je nakon deset godina snimala i pjesmu sa Ivanom Huljićem, sinom Tončija Huljića „Brod za najbolje“ a sa njim je realizirala i video klip u kome Doris itekao posjeća na Mariju Magdalenu u spotu koji je radila 1999. za Eurosong.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!