Djevojka se raznijela bombom

Naida prije samoubistva poručila: Nemam volje za životom

Hronika05.09.19, 16:27h

Naida prije samoubistva poručila: Nemam volje za životom
Smrtno stradala 22-godišnja Naida Čičak radila je u ugostiteljskom objektu

 

U stambenom kompleksu Makovi na Crkvičkom Brdu u Zenici dogodio se nezapamćen slučaj samoubistva kada je Naida Čičak (22) izvršila samoubistvo aktiviranjem ručne bombe. Tragedija se desila na četvrtom spratu zgrade, gdje je djevojka živjela, piše Avaz.  

 

Prema riječima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), tragedija se dogodila preksinoć, sat poslije ponoći. 

 

- Do tragedije je došlo aktiviranjem eksplozivne naprave, a najvjerovatnije se radi o ručnoj bombi. Tom prilikom nastupila je smrt Zeničanke, koja je u tom trenutku bila sama u stanu - kaže Alić.

 

Od Adisa Goluba, koji je poznavao stradalu Zeničanku, saznajemo da je radila u jednom ugostiteljskom objektu.

 

- Radila je u kafiću, bila je super djevojka, normalna. Živjela je u tom stanu pod kirijom. Svi smo u šoku nakon saznanja da je počinila samoubistvo – kaže Golub.


Da je Čičak ipak bila u depresiji, vidi se iz prepiske s prijateljem na Instagramu. Nesretna Zeničanka nagovijestila je da bi mogla oduzeti sebi život. 

 

naida-cicak-prepiska

 

- Budućnost je gora, bolan. Ne razumiješ ti mene, ja više nemam volje nizašta. Nemam ništa u životu, nemam cilj, sve mi je bezveze, prazno, fuj… - napisala je Čičak u prepisci s prijateljem.

 

Vrata stana u kojem se dogodila tragedija bila su zapečaćena, a ispred njih još su bili vidljivi tragovi krvi stradale Zeničanke.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!