Mole za prestanak plasiranja dezinformacija

Porodica Emira Spahića šokirana špekulacijama: Nema govora o otkazivanju bubrega! I on sam se čudi...

Hronika04.09.19, 13:01h

Porodica Emira Spahića šokirana špekulacijama: Nema govora o otkazivanju bubrega! I on sam se čudi...
Shvatamo potrebu za informacijom, još jednom se zahvaljujemo svima koji su uz nas, ali vas molimo da ne prenosite dezinformacije, rekao nam je Spahićev dajdža Halil Škaljić, koji se u trenutku dok je razgovarao sa nama, nalazio sa majkom našeg kapitena Fatimom Spahić

 

Dosta špekulacija se pojavljuje u javnosti, a svakako da je brzo ozdravljenje bivšeg kapitena bh. reprezentacije, prvenstvena želja svih onih koji su godinama uživali u igrama Emira Spahića - piše Sport1.

 

Nakon alarmantnih vijesti, kontaktirali smo porodicu povrijeđenog Spahića, koji su nam prenijeli sljedeće:

 

- Emir Spahić se osjeća dobro i nema govora o navodnom otkazivanju bubrega, kako smo i mi pročitali u medijima, što nas je šokiralo. Upravo smo izašli iz bolnice i posjetili Emira. I on sam je bio začuđen informacijama koje su se pojavile u javnosti. Od ranog jutra nam zvoni telefon, svi su zabrinuti zbog toga, ali mi ćemo sve još jednom zamoliti kao porodica da imate osjećaja i da ne puštate u javnost nikakve poluinformacije jer sve to negativno utječe kako na samog Emira, tako i na nas. članove njegove porodice. Shvatamo potrebu za informacijom, još jednom se zahvaljujemo svima koji su uz nas, ali vas molimo da ne prenosite dezinformacije, rekao nam je Spahićev dajdža Halil Škaljić, koji se u trenutku dok je razgovarao sa nama, nalazio sa majkom našeg kapitena Fatimom Spahić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još