ovako ćete otjerati muškarca

Pet načina na koje izluđujete svog partnera bez da ste toga svjesne

Lifestyle03.09.19, 18:55h

Pet načina na koje izluđujete svog partnera bez da ste toga svjesne
Na sljedećih pet stvari biste trebale obratiti pažnju ako želite zadržati čvrst i zdrav odnos s partnerom

 

SVOG partnera smatrate svojom srodnom dušom i nikada ne biste učinile nešto što bi ga povrijedilo ili uzrujalo. Barem ne namjerno. Ipak, postoje neki potezi koje vi radite bez previše razmišljanja, a vašem partneru oni vrlo vjerojatno poprilično smetaju.

 

Na sljedećih pet stvari biste trebale obratiti pažnju ako želite zadržati čvrst i zdrav odnos s partnerom. 

 

Čistite ono što je on već počistio

U redu je da mu, ako je potrebno, objasnite nešto što nikada nije radio. No da baš kvocate za svaku sitnicu poput krivo okrenutog toaletnog papira ili pogrešno posloženog suđa... Time ćete samo izazvati nervozu i tenzije pa bi bilo bolje da takve stvari zanemarite ili da ih barem ne popravljate pred njim istovremeno govoreći kako ih pogrešno radi. 

 

Neprestano ste loše volje

Iako je on vaše rame za plakanje i prava osoba kojoj se trebate obratiti za pokoju lijepu riječ, ponekad to može biti vrlo iscrpljujuće i frustrirajuće ako se ponavlja iz dana u dan. Sjetite se tri stvari za koje ste zahvalne taj dan i recite mu to s velikim osmijehom. Možda je ponekad i njemu potreban oslonac, ali vam to ne želi reći jer se vi neprestano žalite zbog svojih problema.

 

Ne dižete pogled s mobitela

Možda vam se čini kako on to ne primjećuje, no, vjerujte nam, itekako primjećuje. Ako istovremeno razgovarate s njim i tipkate s prijateljicom, postoji mogućnost da izazovete gadnu svađu jer ćete kad-tad preliti čašu. Stoga, prilikom razgovora s partnerom radije odložite tehnologiju po strani i uživajte u razgovoru.

 

Ne slušate ga 

Isto kao i s prethodnom točkom, nemojte nikoga omalovažavati s prevelikim manjkom pozornosti. Usredotočite se na razgovor i trenutak u kojem se nalazite. 

 

Ne odgovarate mu na poruke

Ignoriranje i neodgovaranje na poruke nikome nije drago. Čak i ako niste ljubiteljica dugih dopisivanja, to iskreno recite partneru bez da ga dovodite u situaciju da se brine gdje se nalazite i jeste li dobro.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!