IGRAO IGRICE I MAŠTAO DA JEDNOM NAPRAVI SVOJU

Bilal Drndo, srednjoškolac iz Sarajeva, kreirao igricu Target Hit! koja je besplatno dostupna na Apple App Store-u

Zabava01.09.19, 16:23h

Bilal Drndo, srednjoškolac iz Sarajeva, kreirao igricu Target Hit! koja je besplatno dostupna na Apple App Store-u
Šesnaestogodišnji srednjoškolac iz Sarajeva, Bilal Drndo kreirao igricu Target Hit! koja je besplatno dostupna na Apple App Store-u

 

 


Da je Bosna i Hercegovina zemlja talentovane i nadarene djece, pokazuje i primjer 16 godišnjeg srednjoškolca Bilala Drnde koji je osmislio i kreirao igricu pod nazivom Target Hit!, a koja je besplatno dostupna na Apple App Store-u. 


Kao i većina djece, Bilal je dio svog slobodnog vremena provodio igrajući igrice i maštao o tome da jednog dana napravi svoju. Ideju za razvoj igrice, Bilal je našao u pozitivnom ECO-FRIENDLY trendu i pikselizovanom stilu svijetski poznate igrice FlappyBird. 


Bilal se nada da će Target Hit! zabaviti mnoge, uz najavu da upravo radi na njenom proširenju. 


Cilj Target Hit! igrice je pogoditi metu, a pri tome izbjeći morske životinje. Igricu možete igrati offline sami ili online, sa Vašim prijataljima ili drugim igračima.  Pogađanjem mete, igrači sakupljaju novčiće, biraju nove alate i nova okruženja.


Aplikaciju ove interesantne igrice mozete preuzeti ovdje

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!