FOTO/ Uživo na FTV, i vi birate naljepšu!

Pod slapovima Panonskih jezera: Jedna od ovih 26 ljepotica bit će nova Miss Federacije BiH

ŽENA iN31.08.19, 22:41h

Ona djevojka koja bude imala najveći broj glasova svih članova žirija i poziva od danas pa do kraja izbora, plasirati će se u TOP 14 na izboru Miss FBiH i ponijeti lentu Miss Televoting FBiH 2019

 

 

 

Izbor za “Miss FBiH 2019” 1. septembra u BKC Tuzla, uz direktan TV prenos na FTV s početkom u 21:00h


U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, 1.septembra, sa početkom u 21 sat, biti će održan izbor za Miss Federacije BiH 2019. Dvadesetšest djevojaka koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazaće svoju ljepotu, mladost, inteligenciju, osobnost, šarm, komunikativnost, znanje i vještine.


Moto samog izbora je “Bolje obrazovanje - bolja BiH”, a sve u saradnji sa Evropskim univerzitetom Brčko distrikt i Kallos u Tuzli.


Posebnu atmosferu u programu napraviće grupa Jutro sa malim violinistima i specijalnim muzičkim gostom Arminom Malikićem, izvrsnim mladim pjevačem koji je pobijedio ove godine na muzičkom takmičenju RTL zvijezde.


Voditelji programa biće Zlatan Jovanović i Ljliljana Krulj.


Izbor Miss Federacije BiH 2019 održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla. 


Kada nisu na probama za koreografije i pripremama, photo i video snimanjima, najljepše djevojke Federacije BiH i mnogobrojni gosti u svoje slobodno vrijeme uživaju u Tuzli, jedinom gradu u Evropi koji ima slana Panonska jezera i jedini grad na svijetu čija se slana jezera, kupalište i plaže nalaze u centru grada. 


Posjetile su i Slane slapove, Muzej Geološka postavka ‘Pannonica’, Arheološki park - neolitsko sojeničko naselje, Slana banja, Soni trg, Trg Slobode, Atelje Ismet Mujezinović, Kuću plamena mira, Muzej solarstva i dr...,


- Još mnogo toga se može vidjeti i doživjeti u Tuzli, samo treba doći i osjetiti duh jednog od najstarijih gradova gospođe Evrope - složile su se najljepše djevojke Federacije BiH, a kako su se zabavile možete pogledati u našoj fotogaleriji.


Za estetsku pripremu djevojaka zaslužan je oficijelni kozmetički salon Kozmetičko Estetski Centar „La Femme“ u Tuzli, koji je izgled naših djevojaka doveo do savršenstva.


I VI ODLUČUJETE kao član žirija ko će to biti ovogodišnja MISS TELEVOTING FBIH 2019.


Gledaoci će imati priliku da glasaju putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje. Ona djevojka koja bude imala najveći broj glasova svih članova žirija i poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji na FB profilu Miss BiH za Miss Svijeta), od danas pa do kraja izbora, plasirati će se u TOP 14 na izboru Miss FBiH i ponijeti lentu Miss Televoting FBiH 2019.

 


Veliko Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019 održat će se početkom oktobra.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!