Foto/Doživio tešku nesreću

Povrijeđeni Emir Spahić prebačen u Sarajevo

Hronika30.08.19, 16:01h

Povrijeđeni Emir Spahić prebačen u Sarajevo
Na zahtjev Javne zdravstvene ustanove (JZU) Bolnica Trebinje, a sukladno propisanim procedurama angažiran je helikopter Oružanih snaga Bosne i Hercegovine za hitnu medicinsku evakuaciju radi zračnog prijevoza povrijeđenog bivšeg nogometnog reprezentativca BiH i kapitena Zmajeva Emira Spahića iz Trebinja u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS)

 

Povrijeđeni Emir Spahić sletio je helikopterom Oružanih snaga BiH u Sarajevo. Spahić, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, doživio je noćas tešku saobraćajnu nesreću blizu Gacka, javlja N1.

 

”Mada je situacija ozbiljna, Spahić je van životne opasnosti i njegovo stanje je stabilno. Trenutno se vrše aktivnosti oko Spahićevog prebacivanja iz bolnice u Trebinju u Klinički centar univerziteta u Sarajevu”, saopšteno je iz Nogometnog saveza BiH.

 

Na zahtjev Javne zdravstvene ustanove (JZU) Bolnica Trebinje, a sukladno propisanim procedurama angažiran je helikopter Oružanih snaga Bosne i Hercegovine za hitnu medicinsku evakuaciju radi zračnog prijevoza povrijeđenog bivšeg nogometnog reprezentativca BiH i kapitena Zmajeva Emira Spahića iz Trebinja u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još