KO NE VJERUJE, IMA STENOGRAM

Arnaut opleo po Sarajliću: Sjećam se kada je rekao 'ne vjeruj DANEJCIMA i kada darove nose'! I ONO bi da ruši Vladu KS!

Front30.08.19, 14:46h

Arnaut opleo po Sarajliću: Sjećam se kada je rekao 'ne vjeruj DANEJCIMA i kada darove nose'! I ONO bi da ruši Vladu KS!
U svom FB statusu Arnau se osvrnuo na Sarajlićeva uporna upiranja da se, po svaku cijenu, sruši Vlada Kantona Sarajeva...

 

Damir Arnaut, poslanik SBB-a u Predstavničkom domu PS BiH, objavio je status na svom Facebook profilu u kome je javno prozvao poslanika SDA Asima Sarajlića za - nerad u Parlamentu BiH!


Pri tom se osvrnuo na Sarajlićeva uporna upiranja da se, po svaku cijenu, sruši Vlada Kantona Sarajeva... U svom statusu Arnaut navodi:  

 

"Asim S. u prošlom mandatu u PS BiH imao samo 1 diskusiju, 0 prijedloga zakona, 0 inicijativa i 0 poslaničkih pitanja. Otprilike kao iznos računa za vodu u nekim ilidžanskim hotelima. I ono bi da ruši Vladu KS koja zavodi red. A te jedne diskusije se i sjećam jer je rekao “ne vjeruj DANEJCIMA i kada darove nose”.


Ko ne vjeruje (meni, ne Danajcima :), ima stenogram (str. 29.) http://static.parlament.ba/…/82136_17.%20sjednica%20PD%2016…


Ko i dalje ne vjeruje, ima Audio zapis (1:32:53)" - zapisao je poslanik SBB-a.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još