Video/ Kontroverzna pjevačica ima velike planove

Karleuša sprema nešto neviđeno: Tek sad ću vam pokazati ko sam... Debakl ili spektakl, na vama je da odlučite...

Showbizz30.08.19, 11:07h

Karleuša sprema nešto neviđeno: Tek sad ću vam pokazati ko sam... Debakl ili spektakl, na vama je da odlučite...
Da li je ovo najbolji debakl svih vremena ili spektakl koji još niko ovdje nije dostigao, ostaje na vama da odlučite

 

Jelena Karleuša juče je preko svog Instagram profila obavijestila sve svoje pratioce kako sprema za njih iznenađenja – pravi scenski spektakl.

 

Naime, popularna pjevačica proslaviće uskoro 25 godina karijere još jednim velikim koncertom. Tim povodom Jelena se prisjetila svog nastupa na Ušću iz 2013. godine po nazivom VIVA LA DIVA.

 

Za proslavu koja će da uslijedi sada sprema nešto slično, a evo šta je poručila svim fanovima uz snimak sa pomenutog koncerta:

 

– Ovo je moj koncert na Ušću. U tehničkom smislu, najskuplja bina ikada napravljena kod nas. U umjetničkom smislu, od performansa, multimedija, kostima, koreografija, scenografije, sve se uklopilo u ozbiljan projekat pod nazivom VIVA LA DIVA sa jasnom porukom. Sa pričom o jednoj ženi, njenoj poziciji na tlu Balkana i njenoj mukotrpnoj borbi… sama protiv svih.

 

Svjetski mediji su prepoznali kadrove mog koncerta u filmu nagrađenog Oskarom i Gremijem (film o Ejmi Vajnhaus). Da li je ovo najbolji debakl svih vremena ili spektakl koji još niko ovdje nije dostigao, ostaje na vama da odlučite. A ja, ja se spremam za proslavu 25 godina karijere, kada ću pokazati ko sam, na ovom istom mjestu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!