Ostaje na Allianz Areni

Lewandowski produžio ugovor s Bayernom: 'Ponosan sam što sam dio ovog kolektiva'

Sport29.08.19, 17:25h

Lewandowski produžio ugovor s Bayernom: 'Ponosan sam što sam dio ovog kolektiva'
Njegov dosadašnji ugovor je završavao u lipnju 2021. godine, a sada će na Allianz Areni ostati do lipnja 2023. godine

 

Poljski nogometni reprezentativac Robert Lewandowski (31) produžio je ugovor s njemačkim prvakom Bayernom do 2023. godine. 

 

Njegov dosadašnji ugovor je završavao u lipnju 2021. godine, a sada će na Allianz Areni ostati do lipnja 2023. godine. 

 

"Bayern je postao moj sportski dom i moja obitelj. Uživam u Munchenu, a Bayern je jedan od najvećih klubova na svijetu. Ponosan sam što sam dio ovog kolektiva," poručio je poljski napadač. 

 

Lewandowski je u Bayern, kojeg vodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, stigao 2014. iz Borussije Dortmund, a prije toga je igrao za Lech Poznanj i Znicz Pruszkow. U dresu bavarskog velikana upisao je 246 nastupa i postigao 197 golova postavši treći strijelac u povijesti kluba. Više od njega zabili su tek Gerd Müller (508) i Karl-Heinz Rummenigge (217), prenosi Hina. 

 

Osvojio je 10 trofeja pri čemu pet naslova njemačkog prvaka. 

 

"Robert je jedan od najboljih napadača na svijetu i jednog od lidera ove momčadi. Vjerujem kako će i u sezonama koje slijede zadržati sjajnu sezonu," dodao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!