foto/ 76. izdanje filmskog festivala

A ovo je venecijanski crveni tepih: Svjetski poznate glumačke dive pokazale dotjerane toalete...

Showbizz29.08.19, 15:51h

A ovo je venecijanski crveni tepih: Svjetski poznate glumačke dive pokazale dotjerane toalete...
U svom prvom filmu snimljenom u Francuskoj, Kore-eda je Catherine Deneuve povjerio ulogu velike glumice koja je u složenim odnosima s kćeri koju glumi Juliette Binoche

 

Francuske glumačke zvijezde Catherine Deneuve i Juliette Binoche, majka i kći u filmu japanskog redatelja Hirokazua Kore-ede, otvorile su u srijedu navečer 76. Venecijanski filmski festival.


Catherine Deneuve, u crno-narančastoj kombinaciji i Juliette Binoche u blijedo ružičastoj opravi, prošetale su crvenim tepihom u društvu japanskog redatelja kako bi predstavili film "Istina", obiteljsku dramu koja se natječe za Zlatnog lava i koja obilježava povratak Kore-ede, godinu dana pošto je u Cannesu dobio Zlatnu palmu za "Obiteljske veze".

 

U svom prvom filmu snimljenom u Francuskoj, Kore-eda je Catherine Deneuve povjerio ulogu velike glumice koja je u složenim odnosima s kćeri koju glumi Juliette Binoche. "To je slika nesvakidašnje glumice. Toliko je različita od mene da sam se dobro zabavljala glumeći je", rekla je Catherine Deneuve za AFP.

 

Na crvenom tepihu otvorenja osim glumačkih diva Deneuve i Binoche, pažnju su privlačile slavne manekenke - Sofia Richie, kći glazbenika Lionela Richieja, te Victorijine anđelice Martha Hunt, Elsa Hosk i Candice Swanepoel. Nekadašnja 'spajsica', pjevačica Mel B zabljesnula je na crvenom tepihu u dugačkoj srebrnoj haljini.

 

candice-swanepoel

 

Ostatak teksta i fotogaleriju pogledajte OVDJE

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još