foto/ šta radi popularna charlotte iz seksa i grada

Danas je daleko od holivudske slave: Imala problema s alkoholom, gubila kosu, a udavala se nije jer je željela drugačiji život...

Showbizz27.08.19, 17:02h

Danas je daleko od holivudske slave: Imala problema s alkoholom, gubila kosu, a udavala se nije jer je željela drugačiji život...
Sve to je uticalo na njenu odluku da se okrene mirnom životu van Hollywooda

 

Poznatu glumicu Kristin Davis zavoljeli smo kroz ulogu Charlotte u seriji “Seks i grad”, gdje je glumila simpatičnu djevojku željnu ljubavi. Iako joj je ova uloga donijela svjetsku slavu, Kristin je u jednom od nedavnih intervjua po prvi put govorila o životu poslije serije i periodu u kojem je počela gubiti kosu. 

 

– U početku se nisam brinula, ali kada bih krenula na neki važan događaj pomislila bih: “Gdje mi je kosa?” – rekla je ona. 

 

Naime, ona je otkrila da je za to djelimično kriva i uloga koja ju je proslavila, a za čije su joj je potrebe stalno tretirali kosu. 

 

– Moja kosa je uvijek bila problematična. Znam da ljudi koji imaju tanku kosu ne mogu da shvate zašto je gusta kosa problem, ali jeste jer ju je teško savladati. Profesionalci su od nje napravili čudo – rekla je ona. 

 

kristin-davis


Nakon snimanja serije slavna glumica je zapala u period u kojem nije znala koje uloge treba prihvatiti, a koje ne. Sve to je uticalo na njenu odluku da se okrene mirnom životu van Hollywooda i velikih događaja jer je kao 20-godišnjakinja imala ozbiljnih problema s alkoholom, a sav stres zbog slave ju je dovodio u sitacije da mu se ponovo vrati. 

 

– Alkohol je kao loš ljubavni. Hvala ali ne – rekla je ona u jednom od intervjua. 

 

Kristin danas glumi u pozorištu, a 2011. godine je usvojila kćerku. Nije se udavala kako bi, kako je otkrila, mogla da ostvari život kakav ona želi. 

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!