TEŠKA BORBA MIJE AR

Mlada bh. pjevačica već je bila pala u komu: Kolege sa estrade u zadnji čas joj spasile život!

Showbizz24.08.19, 18:05h

Mlada bh. pjevačica već je bila pala u komu: Kolege sa estrade u zadnji čas joj spasile život!
Ona je posljednjih nekoliko mjeseci bila prikovana za postelju zbog problema sa kukom koji joj je nakon prve operacije 2003. godine propao. Stanje je bilo više nego alarmantno s obzirom na to da je dobila gnojnu upalu u lijevoj nozi na predjelu butne kosti

 

 

Amiri Mujačić, poznatijoj kao Miji Ar, spašen je život! U zadnji čas! Život joj je visio o koncu, i spašena je bukvalno u zadnjih 48 sati.


Naime, ona je posljednjih nekoliko mjeseci bila prikovana za postelju zbog problema sa kukom koji joj je nakon prve operacije 2003. godine propao. Stanje je bilo više nego alarmantno s obzirom na to da je dobila gnojnu upalu u lijevoj nozi na predjelu butne kosti.


Zahvaljujući bh. estradi koja je, na inicijativu Aske Begića pokrenuta, u zadnji čas je operirana. Svi su se digli, kao i kolege iz susjednih nam država kako bi joj pomogli. Veliku ulogu je odigrao i menadžer Toni Lehman koji je alarmirao gotovo sve svoje pjevače.


- Presretna sam! Hvala svima koji su mi pomogli. Znam ko su i oni će se prepoznati. Ne želim nikog poimenice izdvajati da ne bih nekog zaboravila, a možda neko i ne želi da bude spomenut. Hvala vam do neba što ste mi spasili nogu i život jer sam bila pala u komu. Hvala vam prijatelji što postojite i što ste sve ovo vrijeme bili uz mene – iz kreveta je poručila presretna Mia Ar, nada se, da će nakon oporavka koji će trajati bar pola godine konačno stati i na svoje noge. Amiri je iz noge izvađen veliki tumor koji je „pojeo“ mišiće i došao do kosti.

 

amira-mujacic-operacija1


- Veliko hvala dugujem dr. Slavku Manojloviću iz Gradiške koji pristao na taj težak zahvat jer su me svi dr. iz Bosne odbili a on je imao hrabrost i prije svega veliki je čovjek i vrhunski ortoped koji mi je rekao: „ja te ne mogu pustiti“. On mi je spasio život i nogu i mnogo sam mu zahvalna. Operisao me je u Beogradu u privatnoj klinici Medio grup – dodala je Amira.


Naravno zahvalna je i svim građanima koji su učestovali u akciji prikupljanja novaca za operaciju…kao i svim ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomogli da iz ove bitke izađe kao pobjednik.


Pjevačica je trenutno na kućnom liječenju. Na njenom licu se danas očitava sreća jer je dobila onu najvažniju bitku – bitku za život!


- Kada je žena sretna nije potrebna šminka, retuširanje slika, poziranje za slikanje… Ništa nije bitno osim što vidi svu svjetlosti ispred sebe. Oči su ogledalo duše, osmijeh kaže sve – rekla je presretna Amira.

 

(Hayat.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!