BETONIZACIJA JADRANA

Objavljene nove slike: Izaberite najodvratnije građevine na obali Jadranskog mora - koje zaslužuju rušenje!

Lifestyle15.08.19, 12:26h

Objavljene nove slike: Izaberite najodvratnije građevine na obali Jadranskog mora - koje zaslužuju rušenje!
Glasajte za one građevine koje smatrate najodvratnijima i pomozite nam izdvojiti one koje zaslužuju rušenje - pozivaju sa portala Index.hr

 

 


Nakon što je portal Index.hr pozvao čitatelje da pošalju slike odvratnih građevina na Jadranu čiju su obalu uništili ilegalnom gradnjom, korupcijom i pohlepom, njihov sandučić ispunjen je fotografijama nakaradnih građevina.


Sad su objavili treći dio ove priče te možete i glasati za onu koju smatrate najodvratnijom.


Pred vama je lista građevina koje, prema vama, uništavaju izgled jedne od najljepših obala na svijetu. Dio građevina s ovog popisa sudjelovat će u završnoj anketi Index-a.


Želimo li vratiti ljepotu Hrvatskoj, u budućnosti ćemo morati promisliti o metodama kojima možemo debetonizirati obalu, srušiti favele i spriječiti ispuštanje fekalija u more. Glasajte za one građevine koje smatrate najodvratnijima i pomozite nam izdvojiti one koje zaslužuju rušenje - pozivaju sa ovog portala.


Fotografije iz posljednje serije nakaradnih građevina pogledajte ovdje, kao i prethodne nastavke.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!