Privatni život čuvaju od javnosti

Otkrili slatku tajnu: Milica i Damir Urban očekuju prinovu

Showbizz14.08.19, 13:26h

Otkrili slatku tajnu: Milica i Damir Urban očekuju prinovu
Inače, ovo će Urbanu biti treće dijete, budući da iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina

 

Tačno četiri godine nakon rođenja prvog sina Istoka Zole, profesorica filozofije i poznati muzičar ponovno se pripremaju za najslađu ulogu - dolazak novorođenčeta. Iako su trudnoću pokušali sakriti od javnosti, te su sretne vijesti podijelili samo s najužom obitelji i prijateljima, trudnički trbuščić otkrio je sve, piše Tportal.hr.


50-godišnji Damir Urban i 38-godišnja Milica, nakon dvanaest godina braka i četverogodišnjeg sina ponovno moraju ponoviti već naučeno i prisjetiti se svih slatkih muka koje dolaze s novorođenčetom. Iako su drugu trudnoću pokušali sakriti od javnosti, trudnički trbuščić profesorice filozofije razotkrio je njihovu dobro čuvanu tajnu.

 

milica-urban-trudna-damir

 

Da stiže prinova otkrile su fotografije s Platka objavljene u Storyju, gdje su Damir i Milica stigli sa četverogodišnjim sinom, koji je tamo pozvan na rođendan prijatelja. Sretnu vijest poznati je muzičar kratko i potvrdio za Story, no nikakve detalje nije želio otkrivati. Ipak, doznalo se kako bi beba trebala biti rođena ove zime.

 

Inače, ovo će Urbanu biti treće dijete, budući da iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina.

 

Ljubav Damira i Milice Urban rodila se 2002. godine, kada je ona imala 22 godine, a u brak su stupili pet godina kasnije u hotelu Draga di Lovrana. Svog prvog sina rodila je u Rijeci u junu 2015., a bračni par poznat je po tome što svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!