nova reakcija

Imam Grahić kojeg je napao Mehmed Kuljančić: On je na mene nasrnuo i tačka!

Hronika12.08.19, 19:04h

Imam Grahić kojeg je napao Mehmed Kuljančić: On je na mene nasrnuo i tačka!
- Samo mi je pomogao da dopunim tužbu koju pripremam protiv njega. Sve što sam imao reći, rekao sam. Snimak koji on spominje sam već ustupio istražnim organima pa neka vide ko je koga napao. On je mene napao i tačka - kazao je ef. Grahić

 

Nakon što je Mehmed Kuljančić koji je prvog dana Kurban-bajrama u Medžlisu Islamske zajednice u VLasenici fizički  napao glavnog imama Nurdina ef. Grahića, za portal Avaz kazao da je hodža njega napao, da je hodža njemu prijetio, oglasio se i ef. Grahić. 

 

- Samo mi je pomogao da dopunim tužbu koju pripremam protiv njega. Sve što sam imao reći, rekao sam. Snimak koji on spominje sam već ustupio istražnim organima pa neka vide ko je koga napao. On je mene napao i tačka - kazao je ef. Grahić. 

 

Kuljančić, koji je poznat po ekscesima na području Vlasenice, ovoga puta je otišao korak dalje i pred brojnim svjedocima na ružan i primitivan način fizički napao efendiju Grahića, koji je potom o svemu tome obavijestio policiju i nadležno tužilaštvo.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još