druga strana pjevačice

Drugačija nego što se predstavlja: Dragana Mirković otkrila kakva je Jelena Karleuša kad se ugase kamere

Showbizz11.08.19, 16:51h

Drugačija nego što se predstavlja: Dragana Mirković otkrila kakva je Jelena Karleuša kad se ugase kamere
Kada se kamere ugase, ovakva je JK

 


Folk zvijezda Dragana Mirković otkrila je kako je sa svim kolegicama u dobrim odnosima, kao i da posebno poštovanje ima prema Jeleni Karleuši.

 

Kada se kamere ugase, ovakva je JK.

 

“Nas dvije imamo specifičan odnos. Posljednji put smo se vidjele prije šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo, ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco”, a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čovjeka izuzetno iznenadila”, kazala je Dragana na Informer.

 

“Prije dva mjeseca jedan moj poznanik obolio je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i ljekare u Grčkoj koji su liječili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovjek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti”.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!