FOTO/ uživa pred foto objektivom

Fatalna Sarajka obara Amerikance s nogu: Ema Golijanin osvojila naslovnicu prestižnog modnog magazina

Showbizz07.08.19, 10:33h

Fatalna Sarajka obara Amerikance s nogu: Ema Golijanin osvojila naslovnicu prestižnog modnog magazina
Iza sebe ima i skromno glumačko iskustvo, ali priznaje da bi u budućnosti željela da se više okuša u glumi, no trenutno je fokusirana na modeling

 

 

 

Bh. manekenka Ema Golijanin (27), rođena Sarajka, niže uspjehe van granica Bosne i Hercegovine i ambiciozno gradi svjetsku karijeru. U nizu uspjeha je i najnovija naslovnica popularnog magazina "Runway".

 

ema-golijanin4

 

Inače, Ema Golojanin trenutno osvaja američko tržište, a nedavno je imala zapažen nastup na ovogodišnjem "Miami Swimweek" - sedmici mode koja je posvećena kupaćim kostimima. Tom prilikom je nosila tri revije.

 

ema-golijanin3


Osim SAD-a, lijepa Sarajka je najviše snimala u Barceloni, Milanu, Istanbulu, Dubaiju, Maroku, Bejrutu, a radila je revije za svjetski poznate modne kreatore.

 

ema-golijanin1


Kako sama ističe, posebno je ponosna na saradnju s Liliana Montoya Swimwear, kao i sa brendom Guess, a u divnom sjećanju joj je i editorijal na piramidama za Vogue Arabia.

 

ema-golijanin2


Iza sebe ima i skromno glumačko iskustvo, ali priznaje da bi u budućnosti željela da se više okuša u glumi, no trenutno je fokusirana na modeling.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!