video/ STRAVIČNA NOĆ, GRAĐANI U ŠOKU

Novi detalji nezapamćenog krvoprolića u Zagrebu: Ko je brutalni ubica i zašto je poštedio samo sedmomjesečnu bebu?!

Hronika02.08.19, 10:17h

Novi detalji nezapamćenog krvoprolića u Zagrebu: Ko je brutalni ubica i zašto je poštedio samo sedmomjesečnu bebu?!
Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti

 

Novi detalji nezapamćenog krvoprolića u Zagrebu: Ko je šesterostruki ubica i zašto je poštedio samo sedmomjesečnu bebu?! 


Reporteri Jutarnjeg lista bili su na policijskom očevidu u Brezovici, na mjestu gdje je šesterostruki ubojica počinio samoubojstvo prilikom uhićenja.


Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice. Doznajemo da je strašni zločin na Kajzerici počinio Igor Nađ. Radio Sljeme javlja da je ubojica iz Vukovara.


Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.


Jutarnji doznaje i imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić.


Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, doznaje Jutarnji.  U međuvremenu je dvomjesečna beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.


Očevid na mjestu zločina u Cimermanovoj završen je oko 9.30 sati.

 


Više detalja, kao i foto i video zapise sa mjesta tragedije možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook