skandal koji je zgrozio bih

Nakon što je flašom u skupštini gađala Editu Velić: Evo kako je prošla Daliborka Milović

Front02.08.19, 08:27h

Nakon što je flašom u skupštini gađala Editu Velić: Evo kako je prošla Daliborka Milović
Verbalni sukob prerastao je u fizički tokom rasprave o izboru članova Nezavisnog odbora za izbor policijskog komesara

 

Tužilaštvo Bosanskopodrinjskog kantona Goražde naredilo je provođenje istrage protiv Daliborke Milović, zastupnice Liberalne stranke u Skupštini BPK Goražde. 

 

Ona je osumnjičena da je tokom skupštinskog zasjedanja nanijela lake tjelesne povrede predsjedavajućoj Editi Velić gađajući je flašom. 

 

Tokom istrage, bit će zatraženi i iskazi jednog broja zastupnika u Skupštini BPK Goražde, a istražitelji raspolažu i videosnimcima na kojima se jasno vidi šta se desilo tokom zasjedanja.  

 

Podsjetimo, verbalni sukob prerastao je u fizički tokom rasprave o izboru članova Nezavisnog odbora za izbor policijskog komesara. 

 

Zastupnici LS-a Daliborka Milović i Mirsad Dizdar najprije su blokirali skupštinsku govornicu, a nakon što je Dizdara fizički udaljio poslanik Jasmin Haznadar, Milović je uzela flašu s vodom i gađala predsjedavajuću Velić. 

 

Snimci RTV BPK Goražde veoma brzo su se proširili društvenim mrežama pa je nezapamćen skandal zgrozio ne samo bh. javnost, već i cijeli region.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još